Bewusteloze vrouw op straat gevonden

Toegevoegd: 16-03-2019, 11.06 uur

Bewusteloze vrouw op straat gevonden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KOEWACHT - Afgelopen nacht is in de Repelstraat in Koewacht een 45-jarige Belgische vrouw bewusteloos op straat aangetroffen. Onduidelijk is wat er precies gebeurd is.

Omstreeks 03.10 uur komt bij de meldkamer het bericht binnen dat in de Repelstraat een persoon roerloos op straat ligt. Opgeroepen agenten vinden een vrouw liggend op haar buik midden op de straat. Om haar heen liggen diverse tassen en een grote witte hond. Duidelijk is dat het niet goed gaat met haar en er wordt met spoed een ambulance opgeroepen. Deze heeft haar overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Gent.

Onbekend is hoe het nu met de vrouw gaat. Voor haar hond is een goed onderkomen gezocht. De politie heeft nog enkele onbeantwoorde vragen over dit incident. Vermoedelijk heeft de vrouw samen met haar hond vanaf vrijdagavond 23.30 uur in de omgeving van de Repelstraat rondgelopen. Opvallend detail is dat de vrouw veel tassen bij zich had. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben zich te melden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750