Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Inbrekers slaan hun slag in Oostburg

Toegevoegd: 16-03-2019, 11.25 uur
Inbrekers slaan hun slag in Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - Afgelopen donderdag is er ingebroken in een woning aan de Saturnus in Oostburg. Er zijn onder andere sierraden en sleutels gestolen. Daarnaast is er volgens de politie een aanzienlijk geldbedrag buit gemaakt.


De bewoners hebben hun woning die dag omstreeks 10.30 uur verlaten. Als zij rond 21.00 uur weer thuis komen, blijkt dat onbekenden binnen de boel overhoop hebben gehaald en met een flinke buit weer zijn vertrokken.

De technische recherche heeft na de melding een sporenonderzoek gedaan in en rondom de woning. Vermoedelijk zijn de dader(s) via de achterzijde binnengedrongen. De politie roept mensen op die iets gezien hebben dit te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (16-3-2019 om 20:20)
Het kan ook de spaarpot van de kinderen geweest zijn, die deze harteloze dieven meegenomen hebben hé. Daar kan soms een aardig bedragje in zitten.
john (16-3-2019 om 12:09)
Grote som geld in huis ? dan is het waarschijndelijk toch iemand die hier van af wist
Cookie-instellingen beheren