Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gemaskerde mannen overvallen juwelier

Toegevoegd: 16-03-2019, 18.32 uur
Gemaskerde mannen overvallen juwelier
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Vrijdagavond hebben twee gemaskerde mannen een poging gedaan om een juwelier annex kantoor boekhandel op de Markt in Sint-Maartensdijk te overvallen. Daarbij is gedreigd met een vuurwapen.

De mannen lopen omstreeks 19.50 uur de winkel binnen. Eén van hen blijft bij de deur staan terwijl de tweede man tot achter de toonbank loopt. Op dat moment is alleen de eigenaresse in de zaak. Haar echtgenoot komt echter op het rumoer in de winkel af en roept de mannen aan.

De man achter de toonbank schrikt hiervan en richt een vuurwapen op de eigenaar. Beide rovers houden het daarna voor gezien en vluchten zonder buit de zaak uit. Nadat de politie is gewaarschuwd wordt de omgeving afgezocht naar de daders. Deze zijn nog niet gevonden. Ook is een buurtonderzoek gehouden.

Op camerabeelden is in de omgeving van de Markt een rennende man te zien. Hij is mogelijk één van de verdachten. Op dat moment rijden ook twee fietsers voorbij. De politie wil graag in contact komen met deze mensen. Mogelijk hebben zij iets gezien wat kan helpen bij het onderzoek. .


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-3-2019 om 07:11)
Loopt gelukkig goed af voor de juwelier en laten we hopen dat ze gepakt worden