Vrouw weer betrapt onder invloed van drugs

Toegevoegd: 16-03-2019, 18.38 uur

Vrouw weer betrapt onder invloed van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Afgelopen nacht is een 26-jarige vrouw uit Vlissingen in Oost-Souburg voor de tweede keer betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

Surveillerende agenten zien de vrouw omstreeks 03.00 uur op haar scooter over het Oranjeplein rijden. Zij wordt vervolgens voor een algemene verkeerscontrole staande gehouden. Dan blijkt dat haar B-rijbewijs is ingevorderd voor het rijden onder invloed van drugs.

Naar aanleiding van deze informatie wordt besloten om een speekseltest af te nemen bij de vrouw. De uitslag is positief op amfetamine. Zij blijkt ook twee gram van dit goedje bij zich te hebben.

De verdachte is vervolgens meegenomen naar het bureau. Een forensisch arts heeft bloed afgenomen. Dat is voor onderzoek en analyse opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut. De uitkomt daarvan wordt afgewacht.

Daarnaast is ook een melding afgegeven aan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Daarin is het vermoeden neergelegd dat de verdachte niet langer beschikt over de vereiste rijvaardigheid of geestelijke geschiktheid om een voertuig te besturen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sonja (17-3-2019 om 11:49)
scooter in beslag nemen, misschien help dat dan al iets !