Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Man mishandeld in centrum Terneuzen

Toegevoegd: 18-03-2019, 00.10 uur
Man mishandeld in centrum Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen nacht in de Grenulaan in Terneuzen een 19-jarige jongen uit die plaats aangehouden voor mishandeling van een 38-jarige man uit Kloosterzande.


Het slachtoffer loopt afgelopen nacht omstreeks 02.00 uur op de Herengracht en komt daar twee tegemoetkomende mannen tegen. Bij het voorbijgaan groet hij deze. Daarna wordt hij ineens van achteren vastgepakt en vervolgens gestompt, geslagen en geschopt.

Vervolgens rennen zijn belagers weg. Het slachtoffer laat het er niet bij zitten en rent achter hen aan. Intussen belt hij de politie. Op zijn aanwijzing wordt één van de verdachte aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zit nog vast. Zijn kompaan is nog niet gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mark (18-3-2019 om 16:39)
Hij rent er achter aan Ha wat een held
Hans Grimbergen (18-3-2019 om 13:07)
Het ettertje zal dan ook wel een taakstrafje krijgen. Mijne dames en Heren van het hof, taak straffen moeten per direct stoppen. En in dit geval verplicht militaire dienst voor 2 jaar. Zijn we gelijk van dat gajes af , met de kans dat ze bekeren in hun gedrag.
Danny (18-3-2019 om 10:32)
Waarom komen zulke mafkezen er weer met een taakstrafje af van 8 uur? Wat is er met Nederland aan de hand? Zulke domme lui moeten gewoon van de straat. Van achteren aanvallen? Met een beetje pech slaan ze je dood. Meneer de rechter, haal zulke laffe troep van de straat en voor minimaal 5 jaar. Ik betaal toch 56% belasting, ik betaal er graag voor. Je kan tegenwoordig gewoon niet meer zonder mes over straat.....
wim (18-3-2019 om 06:52)
Wat een mentaliteit van deze twee jongens om zonder reden iemand die je tegenkomt in elkaar word geslagen maar gelukkig zijn ze achterhaald door de geslagen man en tevens politie gebeld en een is aangehouden man wat heb je goed gedaan om zo het zelf op te lossen,het is tegen woordig je niet meer naar buiten te gaan verantwoord
Cookie-instellingen beheren