Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na gewapende bankoverval Goes

Toegevoegd: 19-03-2019, 15.25 uur - Update: 19-03-2019, 16.29 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is dinsdagmiddag een vestiging van de RegioBank overvallen. Hierbij zou een medewerker zijn mishandeld. Inmiddels zijn drie verdachten opgepakt.


De overval vond rond 14.00 uur plaats. De overval op het gebouw op de hoek van de Voorstad en de Kamperfoeliestraat werd volgens de politie gepleegd door twee mannen. Zij waren mogelijk gewapend en droegen ten tijde van de overval mogelijk blauwe jassen. Een uitgebreider signalement is nog niet bekend.

De politie is naar de overvallers op zoek. De bank is momenteel gesloten. Ook personeel mag niet meer naar binnen. Rond 15.00 uur zijn in Steenbergen drie verdachten aangehouden. Dat gebeurde bij het Tango-tankstation aan de Koperslagerij.

Volgens de politie konden de mannen worden aangehouden nadat het voertuig een stopteken had gekregen waaraan de bestuurder gehoor had gegeven. De drie, vermoedelijk de twee overvallers en een handlanger, zijn afgevoerd naar een politiebureau.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (19-3-2019 om 17:06)
Wat een amateurtjes ee.
Cookie-instellingen beheren