Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Burgemeester Terneuzen sluit drie drugspanden

Toegevoegd: 19-03-2019, 16.26 uur
De ontmanteling van de wietkwekerij in Hoek in december.
De ontmanteling van de wietkwekerij in Hoek in december.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Burgemeester Jan Lonink van Terneuzen heeft drie panden gesloten vanwege eerdere drugsovertredingen.


Vandaag werd een woning aan de Diepenbrockstraat in Terneuzen voor zes maanden verzegeld omdat hier op 8 januari 196 hennepplanten in de woning werden aangetroffen. De woning is voor 6 maanden gesloten omdat er sprake was van recidive.

Eerder deze maand gingen al twee panden voor drie maanden dicht. Sinds 7 maart is een woning aan de Dijkstraat in Terneuzen dicht omdat vanuit dit pand softdrugs werden verkocht. Op 12 december 2018 werden in een woning aan de Wilhelminastraat in Hoek 194 hennepplanten aangetroffen. Deze woning is sinds 11 maart voor een periode van 3 maanden gesloten.

In februari liet de burgemeester ook drie panden tijdelijk vergrendelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaja (20-3-2019 om 12:35)
Belachelijk deze wet!
Kees (19-3-2019 om 18:45)
Mooi weer 3 koophuizen gesloten voor een half jaar. Dat word een half jaar in een hotel bivakkeren. Bij huurhuizen word je per direct uit je huis gezet en de woning opnieuw verhuurd aan nieuwe bewoners.
Cookie-instellingen beheren