Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Ruiten van auto's vernield in Goes

Toegevoegd: 19-03-2019, 18.34 uur
Ruiten van auto's vernield in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet onderzoek naar een reeks vernielingen aan auto's in Goes. Mogelijk gaat het om pogingen tot diefstal, maar er lijkt niets weg te zijn genomen.


Volgens de Goese wijkagent Marinus Prins werden de vernielingen in de nacht van zondag op maandag gepleegd. Op de parkeerplaats bij de Piet Heinstraat werden bij twee auto's een ruit vernield. Datzelfde gebeurde bij een voertuig dat stond geparkeerd in de Van Heemskerkstraat.

Prins roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boos (20-3-2019 om 17:35)
Hier van zaterdag op zondag, werkbus raam ingeslagen, alles overhoop gehaald, in goes west, idb schengestraat bij speeltuin, alleen klein geld kwijt, maar wel een enorme bende... politie mag hier vaker rondrijden s nachts van ons... het is gewoon vernieling
Spider-Man (19-3-2019 om 20:06)
Ook in de industriestraat in goes zijn ze bezig geweest want daar ligt ook op 1 plek veel glas van een auto dat kan geen toeval zijn GA TOCH GEWOON WERKEN VOOR JE GELD VERDOMME
Sha (19-3-2019 om 19:05)
Helaas ook bij 2 voertuigen aan de 's heer Hendrikskinderendijk.. Dit was zaterdag op zondagnacht want zaterdag waren alle ruiten nog heel!!!
Cookie-instellingen beheren