Omgekatte auto in beslag genomen

Toegevoegd: 19-03-2019, 18.53 uur

Omgekatte auto in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUIS - In Sluis heeft de politie dinsdag een personenauto in beslag genomen die in het buitenland bleek te zijn gestolen en vervolgens was ‘omgekat’.

Bij omkatten wordt een gestolen motorvoertuig een andere identiteit gegeven. Dat bleek ook hier te zijn gedaan. Volgens de politie had de eigenaar de Toyota RAV4 te goeder trouw gekocht bij een garage. Het voertuig bleek echter gestolen te zijn in Italië om vervolgens via de Balkan en Duitsland naar Nederland te worden geïmporteerd om vervolgens te worden verkocht.

De politie heeft de SUV in beslag genomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Jan (21-3-2019 om 12:35)
@ Jan, Dus nu is het de schuld van de koper zelf ? wie zegt dat hij/zei het niet wist ? en waar haal je uit het verhaal deze weinig betaald zou hebben ? denk dat de verkoper meer verantwoordelijk is
Jan (19-3-2019 om 20:35)
Zo ziet je maar als je voor één dubbeltje op de eerste ring wilt zitten !deze auto"s worden meestal flink onder de markt prijs verkocht.