Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Aanzienlijk geldbedrag buit bij overval Goes'

Toegevoegd: 19-03-2019, 18.59 uur
Bij Steenbergen werden drie verdachten aangehouden.
Bij Steenbergen werden drie verdachten aangehouden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de overval vanmiddag op een vestiging van de RegioBank in Goes is volgens de politie een aanzienlijk geldbedrag buitgemaakt. Een uur na de overval werden in Steenbergen drie verdachten opgepakt.


Volgens de politie kwamen rond 14.00 uur twee mannen de bank aan de Voorstad binnen. Ze zouden vervolgens een medewerker hebben mishandeld maar er raakte niemand daadwerkelijk gewond. Een alerte getuige kon de opgeroepen agenten een summier signalement van de mogelijke daders en een mogelijke vluchtauto geven.

De informatie van de getuige bleek toch bruikbaar want nadat op diverse strategische plekken politie-eenheden waren gepositioneerd konden de overvallers al na een uur worden aangehouden. Bij het tankstation aan de Koperslagerij in Steenbergen wisten agenten rond 15.00 uur een personenauto met aanhangwagen aan de kant te zetten. Hierin zaten drie mannen: twee vermoedelijke overvallers en een persoon die als handlanger zou hebben gefungeerd.

De politie doet nog verder onderzoek naar de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PZ (21-3-2019 om 14:33)
Bij de IKEA kun je ook gewoon pinnen hoor!
Opoe Jewannes (20-3-2019 om 16:41)
een auto met boedelbak als vluchtauto, dachten ze soms onopvallend te zijn op die manier ? of was de hele buit in zakken 5 eurocent muntjes en te zwaar voor een personenauto ? je maakt wat mee vandaag de dag.
wim (20-3-2019 om 07:09)
Wie had dat nou ooit gedacht om in de Regio Bank te Goes te overvallen, hier lees je weer hoe snel onze politie die lui hadden te pakken,ik hoop dat het gestolen geld terug komt bij de bank het moet een behoorlijk bedrag zijn geweest zou dan zo gemakkelijk geweest zijn om daar bij te komen, bij deze wens ik dat het personeel gauw de schrik te boven mag komen en beterschap voor de persoon die gewond is geraakt
een inwoner (19-3-2019 om 23:43)
waren ze op weg naar Ikea met zo n boedelbak?
June (19-3-2019 om 20:13)
Knap werk, politie!
Cookie-instellingen beheren