Weerbericht:
Zonnig, morgen in het noorden ook bewolking.
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 38 km

Arrestatie overvallers vastgelegd op video

Toegevoegd: 19-03-2019, 22.07 uur
Door: Roland de Jong

STEENBERGEN - Een omstander heeft vanmiddag in Steenbergen de arrestatie vastgelegd van de drie verdachten van de overval in Goes.


Op de beelden is te zien dat bij het Tango-tankstation aan de Koperslagerij een agent zijn wapen trekt bij de arrestatie van de verdachten. Eén van hen staat op het moment dat de opname start al tegen de rode vluchtauto, met de handen op de rug. Hij wordt later op de grond gelegd en gefouilleerd.

In de video is ook de grote politiemacht te zien die op de auto van de verdachten afkwam. Meer dan tien zowel opvallende als onopvallende wagens en twee motoren staan bij het tankstation. De beelden laten ook zien hoe één van de verdachten naar een politiebusje wordt geleid.

Bij de overval vanmiddag rond 14.00 uur in de Voorstad werd volgens de politie een aanzienlijk geldbedrag buitgemaakt. Er zou een medewerker zijn mishandeld maar niemand liep daadwerkelijk letsel op. Na een uur werd de vluchtauto aan de kant gezet door agenten die deze dankzij een getuige op het spoor waren gekomen.

Het onderzoek naar de overval loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bananen republiek (22-3-2019 om 06:27)
het hele circus erbij en allemaal staan gapen
Anne Marie (21-3-2019 om 20:22)
Respect voor De Zeeuwse Politie
Klaas (21-3-2019 om 13:16)
Vuil klotevolk, van mij mag je ze terplekke executeren.
TT (20-3-2019 om 08:24)
Amerikaanse toestanden in het Wilde Westen.
Cookie-instellingen beheren