www.hvzeeland.nl

Arrestatie overvallers vastgelegd op video

Toegevoegd: 19-03-2019, 22.07 uur

Arrestatie overvallers vastgelegd op video
Door: Roland de Jong

STEENBERGEN - Een omstander heeft vanmiddag in Steenbergen de arrestatie vastgelegd van de drie verdachten van de overval in Goes.

Op de beelden is te zien dat bij het Tango-tankstation aan de Koperslagerij een agent zijn wapen trekt bij de arrestatie van de verdachten. Eén van hen staat op het moment dat de opname start al tegen de rode vluchtauto, met de handen op de rug. Hij wordt later op de grond gelegd en gefouilleerd.

In de video is ook de grote politiemacht te zien die op de auto van de verdachten afkwam. Meer dan tien zowel opvallende als onopvallende wagens en twee motoren staan bij het tankstation. De beelden laten ook zien hoe één van de verdachten naar een politiebusje wordt geleid.

Bij de overval vanmiddag rond 14.00 uur in de Voorstad werd volgens de politie een aanzienlijk geldbedrag buitgemaakt. Er zou een medewerker zijn mishandeld maar niemand liep daadwerkelijk letsel op. Na een uur werd de vluchtauto aan de kant gezet door agenten die deze dankzij een getuige op het spoor waren gekomen.

Het onderzoek naar de overval loopt nog.