Grote politie-controle in Sluiskil

Toegevoegd: 19-03-2019, 22.48 uur

Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Politieagenten en douaniers hebben dinsdagavond in Sluiskil een grote controle gehouden in de strijd tegen drugscriminaliteit en ondermijning.

Bij een parkeerplaats aan de Leidinglaan hadden zo'n dertig medewerkers van zowel de Nederlandse als de Belgische politie zich samen met Douanebeambten zich verzameld. Zij controleerden vervolgens uitvoerig een flink aantal voertuigen. Motoragenten en agenten in zowel opvallende als onopvallende voertuigen leidden weggebruikers naar de controleplaats.

Diverse auto's werden minutieus onderzocht, onder meer op de aanwezigheid van drugs in verborgen ruimtes. Hiervoor werden ook speurhonden ingezet. Ook de bestuurders werden aan een controle onderworpen. De politie nam ook alcohol- en speekseltesten af maar of er ook overtreders zijn betrapt is nog niet duidelijk. De resultaten van de controle worden later vanavond of woensdagochtend verwacht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Voor (21-3-2019 om 17:54)
@TT, wat een goed voorbeeld!!
Thera (21-3-2019 om 15:49)
Goede actie, groot compliment!
Terneuzenaar (21-3-2019 om 13:27)
Een goed begin zou al zijn om de open grenzen te laten vervallen en permanente grenscontroles te houden, kost een hoop maar ontzorgt meer!
Jose (20-3-2019 om 21:58)
Justme@, zou je wat je nu eigenlijk bedoeld nog eens kunnen neer zetten? Ik snap hier helemaal niets van. vergr.
TT (20-3-2019 om 20:53)
@ Voor : Laat me het volgende voorbeeld geven; Je wilt een pakket gaan posten, hebt dat keurig netjes helemaal goed en veilig verpakt en dichtgeplakt met tape en weet ik wat omdat er een waardevolle inhoud inzit. Op weg naar het 'postkantoor', rijd jij in zo'n fuik van de politie. Wat denk jij dat er met jouw pakket gaat gebeuren ? Je bent toch hopelijk niet zo naïef om te denken dat dat keurig netjes dicht mag blijven hé ? Hetzelfde geldt voor wanneer je met een mooi verpakt cadeau op weg bent naar een verjaardagsfeest of zoiets. Uren bezig geweest met het mooi verpakken. Neem nou maar van mij aan dat deze voorbeelden in jouw nadeel uitpakken. Dat is niet erg overdreven en al helemaal niet nog meer overdreven.
Iemand (20-3-2019 om 16:31)
@tt Dit is de schuld van iedereen hier die afgelopen 20 jaar hebben gestemd inclusief ik. Door onze tolerante denkwijze en slappe hap politiek die we nooit hebben afgestraft. Zitten we nu opgescheept met vele criminelen uit de hele wereld die inmiddels weten dat misdaad loont in dit land. Goede actie politie maar de wetten zullen moeten veranderen en straffen hoger om echt effectief te zijn.