www.hvzeeland.nl

Gewonde man op Sloestraat Lewedorp

Toegevoegd: 20-03-2019, 09.29 uur

Door: Roland de Jong

LEWEDORP - De politie probeert te achterhalen hoe een man gewond is geraakt die vannacht op straat werd gevonden in Lewedorp.

Het slachtoffer, een 22-jarige Duitser, werd rond 01.00 uur door een omstander aangetroffen in de Sloestraat. De man lag op het wegdek naast het trottoir en had verwdondingen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en zijn familie in Zeeland werd ingelicht. Er is geen levensgevaar maar vanwege de verwondingen is de man nog niet goed aanspreekbaar.

Buurtbewoners hebben tegenover de politie verklaard dat ze een tweede persoon op de Sloestraat hebben gezien maar wat er precies is gebeurd, is nog niet opgehelderd. Agenten onderzochten vannacht de route die de man afgelegd zou hebben tussen twee adressen waar familie van hem woont.

Uiteindelijk vonden agenten op de Stoofweg in Nieuwdorp een zogeheten longboard (een soort skateboard) dat van het slachtoffer zou zijn. Van het board was een wiel afgebroken. De politie weet nog niet zeker of er al dan niet sprake was van een ongeval. Men probeert dat nu te achterhalen en onderzoekt tevens waarom het board enkele kilometers van de plaats lag waar de man is gevonden.