Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitreiking prijzen van Nationale brandpreventieweek

Toegevoegd: 29-10-2006, 16.35 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

KOUDEKERKE - Door de Stichting Nationale Brandpreventieweek zijn zaterdag in het kader van de landelijke Rookmeldercampagne door een notaris vijftig huishoudens in Nederland geselecteerd.

Hierbij was ook een adres in de gemeente Veere, namelijk in Koudekerke. Rond half vier werd door een voorlichtster van de brandwondenstichting en afgevaardigde namens de Stichting Nationale Brandpreventieweek mevr. Paula Smulders aangebeld aan de Drieturkenlaan in Koudekerke. De bewoner moest in het kader van de actie een werkende rookmelder kunnen tonen.

Het adres kon aan deze voorwaarden voldoen en de bewoners van dit adres, familie van Willigen maken kans op 250 gratis staatsloten of één van de andere prijzen.


Begin november trekt de notaris uit de gecontroleerde adressen de winnaars.

De brandweer Veere heeft zaterdag ook de gemeentelijke prijzen uitgereikt. Drie huisadressen in Oostkapelle werden verrast door de burgemeester welke een rookmelder kwam uitdelen. De overige geselecteerden konder hun rookmelder afhalen op de kazerne in Zoutelande.

Vanwege de drukte kan het mogelijk zijn dat de video niet juist functioneert. Klik hier om deze handmatig te downloaden.

Foto 1: Uitreiking prijs regionale brandmelderactie
Foto 2: Uitreiken rookmelder brandmelderactie Gemeente Veere
Foto 3: Landelijke nominatie rookmeldercampagne in Koudekerke
Foto 4: Uitreiking rookmelder op locatie brandmelderactie Gemeente Veere


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren