Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Vrouw gewond bij ongeluk op A58

Toegevoegd: 20-03-2019, 13.12 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeluk op de A58 tussen ’s-Heer Arendskerke en Heinkenszand is vanmiddag een vrouw gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.15 uur op de rijbaan richting Vlissingen, net voor de afslag naar Heinkenszand. Vermoedelijk was er sprake van een botsing tussen een personenauto en een vrachtauto. De bestuurster van de personenauto raakte gewond. Ze is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Omdat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling werden ook drie brandweerwagens op pad gestuurd. De vrouw bleek echter niet te hoeven bevrijd dus brandweerinzet was niet nodig. Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaar beschadigde personenauto geborgen. De politie heeft van zowel de personenauto als de vrachtwagen foto’s gemaakt.

Rijkswaterstaat zette vanwege de aanrijding één rijstrook af. Ook een deel van de uitvoegstrook was een tijd niet bruikbaar. Rond 13.15 uur was de weg weer helemaal vrij. In de tussentijd was wel een file ontstaan van enkele kilometers.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren