Traumaheli naar Goes voor incident Vlissingen

Toegevoegd: 21-03-2019, 01.00 uur

De helikopter landde bij het ziekenhuis in Goes.
De helikopter landde bij het ziekenhuis in Goes.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een traumahelikopter is woensdagavond geland bij het ADRZ in Goes vanwege een medische noodsituatie in Vlissingen.

De ambulancedienst werd rond 20.40 uur met spoed opgeroepen naar de huisartsenpost (HAP) aan de Koudekerkseweg in Vlissingen. Al snel werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. De ambulancemedewerkers besloten de patiënt snel over te brengen naar Goes. De helikopter landde daarom niet in Vlissingen maar op het helikopterplatform bij het Goese ziekenhuis.

Eerder op de avond was er rond 19.00 uur ook al een oproep voor de traumahelikopter. Toen werd de Amsterdamse helikopter gealarmeerd voor een incident in een woning aan de Van Randwijckstraat in Yerseke. Het traumateam bleek bij deze melding niet nodig.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750