Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 50 km

Aanhoudingen na halloweenoptocht in Colijnsplaat

Toegevoegd: 29-10-2006, 20.49 uur
Door: Politie Zeeland

COLIJNSPLAAT - Na een Halloweenoptocht in Colijnsplaat, gisteravond rond 23.00 uur, is een en ander flink uit de hand gelopen.

Diverse mensen gingen langs deuren van huizen om snoep op te halen. Hierbij ontstond, toen er bij een woning in de Tulpstraat aangebeld werd, wat onenigheid, omdat een van de bewoners zich niet netjes gedroeg ten opzichte van de aanbellende kinderen.

Hij maakte een angstaanjagende opmerking, de kinderen schrokken hiervan en zij renden hard weg. Hierop liep de boel uit de hand en keerde een boel mensen zich tegen de bewoner van de Tulpstraat. De Zeeuwse politie kwam ter plaatse en die heeft getracht alle mensen uit de buurt van de woning te verwijderen. Dit lukte gedeeltelijk.

Eén man, een 28-jarige man uit de gemeente Noord Beveland, voldeed niet aan het bevel van de politie om weg te gaan en werd hierom aangehouden. Op datzelfde moment rende een 26-jarige vrouw uit de gemeente Noord Beveland naar de woning in de Tulpstraat toe en sloeg, met haar blote handen, een ruit van de woning in. Hierop is de vrouw ook aangehouden.

Beide betrokkenen zijn overgebracht naar het politiebureau. Er werden verklaringen opgenomen en de verdachten konden het bureau weer verlaten. Omstreeks 02.50 uur diezelfde nacht kon de politie wederom in actie komen in Colijnsplaat.

De eerder aangehouden man zou belaagd worden door twee mannen uit de gemeente Noord Beveland. Zij schopten en sloegen de 28-jarige man helemaal in elkaar. Er werd zelfs medegedeeld dat de 28-jarige man met een scherp voorwerp gestoken zou zijn.

Beide bewoners zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar worden verklaringen van hen opgenomen. De mannen zijn in verzekering gesteld. Zij zijn 28 en 26 jaar oud.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren