Middelburger opgepakt voor bedreiging

Toegevoegd: 22-03-2019, 18.05 uur

Middelburger opgepakt voor bedreiging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagmiddag rond 16.30 uur in een woning in Middelburg een 24-jarige man uit die plaats aangehouden.

De bewoner wordt er van verdacht betrokken te zijn bij een ernstige bedreiging die donderdagmiddag in Vlissingen plaatsvond.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij door de recherche zal worden gehoord. De aanhouding verliep zonder problemen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (22-3-2019 om 19:40)
Hoe zit dat nu eigenlijk? Vroeger als je bedreigd werd en je stapte naar de politie dan werd er gezegd: "Sorry, we kunnen pas optreden als er een strafbaar feit is gepleegd." Is bedreigen tegenwoordig een strafbaar feit geworden, of treed de politie gewoon eerder op?