Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs ingenomen bij alcoholcontrole

Toegevoegd: 23-03-2019, 08.29 uur
Rijbewijs ingenomen bij alcoholcontrole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in Goes het rijbewijs van drankrijder ingevorderd.


De politie controleerde rond middernacht al het in- en uitgaande verkeer in het centrum van Goes. Hierbij werden blaastesten en een speekseltest afgenomen. Van alle circa 50 gecontroleerde weggebruikers bleek er één onder invloed. Deze negeerde in eerste instantie het stopteken van de politie maar kon vervolgens alsnog aan de kant worden gezet.

Op het ademanalyse-apparaat blies hij een waarde van 430 Ug/l. Hierop werd het rijbewijs ingenomen. Er is ook proces-verbaal opgemaakt voor het negeren van het stopteken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ferdinand (23-3-2019 om 12:26)
Ze hadden hem beter voor t leven kunnen op sluiten, wat een gek.
Hoe stom kun je zijn (23-3-2019 om 08:47)
Waar zit je verstand als je zoveel hebt gedronken om dan nog achter het stuur te stappen. Rijbewijs nooit meer terug geven!
Cookie-instellingen beheren