Zwarte broodjes: Rook in appartement

Toegevoegd: 23-03-2019, 20.14 uur

De brandweer heeft het appartement geventileerd.
De brandweer heeft het appartement geventileerd.
1
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer van Burgh-Haamstede is zaterdagmiddag uitgerukt nadat een appartement vol rook was komen te staan.

In de betreffende woning in het complex van vakantiepark 't Hof van Haamstede had iemand broodjes in de oven gedaan. Deze waren echter zo lang gebakken dat ze zwart geblakerd waren. Er was ook rookontwikkeling ontstaan en daarom trad rond 13.10 uur het automatische brandmeldsysteem in werking.

De brandweer rukte met spoed uit naar de Hogeweg en heeft ter plekke het appartement geventileerd. Ook zijn metingen gedaan om vast te stellen of de situatie weer veilig was.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750