Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 96 km

Veel hulpverleners voor incident Oost-Souburg

Toegevoegd: 24-03-2019, 10.24 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Flink wat hulpverleners zijn vanochtend toegesneld nadat was gemeld dat in Oost-Souburg iemand dringend medische hulp nodig had.


Twee ambulances werden naar de Kromwegesingel gestuurd omdat iemand niet goed was geworden. Vervolgens werden rond 09.15 uur ook de brandweer van Oost-Souburg en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd. In de tussentijd waren ook diverse politie-eenheden, waaronder ook een motor, naar Oost-Souburg gestuurd.

De brandweer heeft geholpen de patiënt naar de begane grond te krijgen. Vervolgens is de patiënt met de ambulance naar de traumahelikopter gebracht, welke geland was op een veldje tussen de A58 en het bedrijventerrein bij Kuzee Autologistiek. Rond 10.00 uur is de patiënt per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis.

Volgens de politie was er sprake van een medisch incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (24-3-2019 om 18:38)
Beterschap en sterkte!
Popeye (24-3-2019 om 18:00)
Hoe t met de patient gaat blijft vaag maar aan de hulpverlening zal t in elk geval niet liggen :-D hulde!
Anoniempje (24-3-2019 om 10:48)
Respect voor alle hulpverleners!!!
Cookie-instellingen beheren