Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste Kerkwerve had gedronken

Toegevoegd: 24-03-2019, 10.36 uur
De auto van de vrouw raakte zwaar beschadigd.
De auto van de vrouw raakte zwaar beschadigd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - De automobiliste die vannacht bij Kerkwerve met haar auto op z’n kop tot stilstand kwam na een ongeluk, had te veel alcohol gedronken. Dat zegt de politie.


Het ongeluk, dat plaatsvond op de N59 bij het gehucht Moriaanshoofd, werd rond 03.15 uur door een passerende politieman ontdekt. De bestuurster bleek op eigen kracht uit het voertuig te zijn gekomen maar ze had wel letsel opgelopen. Volgens de politie ging het op het eerste gezicht om lichte verwondingen.

De vrouw moest op straat een blaastest doen en de 23-jarige vrouw uit Zierikzee bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Van de vrouw is in het ziekenhuis een bloedproef van haar afgenomen om te bepalen hoeveel ze precies op had. Het monster is naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) gestuurd. De uitslag laat dus nog even op zich wachten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (24-3-2019 om 13:44)
Zo gaat dat wellicht nog ieder weekend daar, en ja hoor je zult er maar net fietsen (zie Goes een paar maanden geleden). #Zwaarder straffen (opnieuw rijbewijs halen ofzo) #Meer controle (mischien BOA's aanstellen?) Dus absoluut geen medeleven naar deze bestuurder van mijn kant. Lekker eigen schuld, dikke bult.
Cookie-instellingen beheren