Ernstig ongeluk bij motorcross Rilland

Toegevoegd: 24-03-2019, 14.10 uur

Door: Roland de Jong

RILLAND - Op het motorcrossterrein in Rilland is zondag aan het begin van de middag iemand ernstig gewond geraakt bij een ongeval.

Het ongeluk op het terrein aan de Bathseweg werd rond 13.10 uur gemeld. Al snel werden twee ambulanceteams, waarvan één uit Bergen op Zoom, met spoed ter plekke gestuurd. Ook politie-eenheden en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen.

De helikopter landde in de buurt van de ambulances op de crossbaan. De gewonde is rond 13.50 uur met spoed per ambulance afgevoerd. Volgens de politie is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KIjk een mama ! (29-3-2019 om 09:37)
Geen enkel medelijden met risicozoekers die er zelf voor kiezen, wel medelijden met de maatschappij die weer op kosten gejaagd wordt door onwillenden. Ik vind dat mensen die bewust het gevaar opzoeken voor alleen hun eigen kick maar meer ziektekostenverzekering moeten betalen.
Kees (28-3-2019 om 20:53)
Vaak Motorcrossen is nu eenmaal een gevaarlijke sport. Bij een val kan je een wervel breken of je nek. In de Zeelandhallen gebeurt er ook regelmatig wel een ongeluk bij motorcrossen.
Vaak (25-3-2019 om 14:15)
Hoe vaak is er op dit terrein al niet een ongeluk gebeurd. Het haast schering en inslag.. Hier moet toch iets loos zijn.