Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanmiddag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens op straat geslagen en beroofd in Goes

Toegevoegd: 24-03-2019, 14.39 uur
Jongens op straat geslagen en beroofd in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Twee jongens zijn zaterdag aan het einde van de middag in Goes door drie andere jongens belaagd en beroofd. De politie zoekt getuigen.


Volgens de politie liepen de jongens, 15 en 16 jaar oud en afkomstig uit Krabbendijke en Kamperland, tussen 16.30 en 17.00 uur bij het speeltuintje aan het Rimmelandplein. Ze werden hier aangesproken door de drie anderen. De 15-jarige werd vervolgens in elkaar geslagen en beroofd van diverse goederen. Volgens de politie werd ook de 16-jarige beroofd van zijn spullen.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen van de straatroof. Er is ook een signalement van de daders bekendgemaakt. Dader 1 had een tenger postuur. Hij droeg een donkergroen donsjack en een lichte spijkerbroek. Hij had kort, lichtblond haar en droeg een donkergekleurde baseballcap en Nike-schoenen.

Dader 2 had een gespierder postuur dan dader 1. Hij droeg een zwart donsjack en een spijkerbroek. Deze jongeman had kort, donker haar. De derde dader was ook wat gespierder dan dader 1. Hij droeg een zwarte parka-achtige jas en had een lichtgetint uiterlijk. Alle jongens waren tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en de slachtoffers schatten hen tussen de 17 en 19 jaar oud.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (25-3-2019 om 00:20)
Overdag, ben je dan verrot of niet. Gelukkig redelijke signalementen van deze flapdrollen (komt door het daglicht denk ik) Moeten te vinden zijn. Zo ja, behoorlijk "zwaar" straffen want dit soort praktijken moet je in de kiem smoren anders zitten we er straks dagelijks mee !! Geen taakstrafje a.u.b. maar echte gevangenschap en dan wel voor vele jaren!
Kees (24-3-2019 om 15:34)
Als ze gepakt worden dan mogen ze van mij gestenigd worden, laf volk is het.
June (24-3-2019 om 15:03)
Daar is maar één woord voor; klootzakken.