www.hvzeeland.nl

Jongens op straat geslagen en beroofd in Goes

Toegevoegd: 24-03-2019, 14.39 uur

Door: Roland de Jong

GOES - Twee jongens zijn zaterdag aan het einde van de middag in Goes door drie andere jongens belaagd en beroofd. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie liepen de jongens, 15 en 16 jaar oud en afkomstig uit Krabbendijke en Kamperland, tussen 16.30 en 17.00 uur bij het speeltuintje aan het Rimmelandplein. Ze werden hier aangesproken door de drie anderen. De 15-jarige werd vervolgens in elkaar geslagen en beroofd van diverse goederen. Volgens de politie werd ook de 16-jarige beroofd van zijn spullen.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen van de straatroof. Er is ook een signalement van de daders bekendgemaakt. Dader 1 had een tenger postuur. Hij droeg een donkergroen donsjack en een lichte spijkerbroek. Hij had kort, lichtblond haar en droeg een donkergekleurde baseballcap en Nike-schoenen.

Dader 2 had een gespierder postuur dan dader 1. Hij droeg een zwart donsjack en een spijkerbroek. Deze jongeman had kort, donker haar. De derde dader was ook wat gespierder dan dader 1. Hij droeg een zwarte parka-achtige jas en had een lichtgetint uiterlijk. Alle jongens waren tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en de slachtoffers schatten hen tussen de 17 en 19 jaar oud.