Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Aanhoudingen na vechtpartij horecagelegenheid Hulst

Toegevoegd: 29-10-2006, 20.54 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - Rond 04.00 uur ontstond in de nacht van vrijdag op zaterdag een vechtpartij bij een horecagelegenheid in het centrum van Hulst.

De vechtpartij verplaatste zich naar buiten de gelegenheid en werd daar groter. De (vermeende) daders wilden wegkomen uit het strijdgewoel en ineens werd er door meerdere personen geslagen met een honkbalknuppel.

Toen de politie ter plaatse kwam werden vier mannen (variërend in leeftijd tussen 18 en 25 jaar) afkomstig uit Capelle aan den IJssel en Terneuzen aangehouden. Bij hen werd ook de honkbalknuppel in beslag genomen. Alle vier de mannen zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zijn daar ingesloten.

Er zijn diverse getuigen van de vechtpartij gehoord en de politie verwacht nog meerdere aanhoudingen te verrichten. Zeker twee mensen zijn geraakt door de honkbalknuppel. Zij raakten gewond aan hun neus en kaak.

Drie verdachten ontkennen aan de vechtpartij te hebben deelgenomen, maar door getuigen wordt het tegendeel beweerd. Een van de verdachten verklaarde wel te hebben gevochten, maar hij was juist het slachtoffer in plaats van dader. De politie onderzoekt de vechtpartij nog uitgebreid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren