Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 80 km

Automobiliste rijdt van talud in Hengstdijk

Toegevoegd: 24-03-2019, 23.02 uur
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - Bij Hengstdijk is zondagavond een vrouw met haar auto van een dijk gereden. Ze reed mogelijk onder invloed.


Het ongeluk gebeurde rond 20.40 uur op de Sint Josephstraat, vlakbij het Karnemelkpad. Een vrouw raakte hier door onbekende oorzaak met haar Opel Agila van de weg. Ze reed van het talud en kwam tot stilstand in een droge sloot. Er werd een ambulance opgeroepen maar de automobiliste hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens een politiewoordvoerder is de vrouw wel meegenomen naar een politiebureau omdat de aanwezige agenten vermoedden dat ze onder invloed achter het stuur had gezeten. Of dat ook daadwerkelijk het geval was, is niet duidelijk. Bergingsbedrijf Vermaat heeft de auto getakeld. Rond 22.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (26-3-2019 om 04:45)
Hopelijk heeft ze er iets van geleerd ?
Cookie-instellingen beheren