Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder ernstig gewond bij frontale botsing

Toegevoegd: 25-03-2019, 12.05 uur
Het ongeval op de Plantagebaan.
Het ongeval op de Plantagebaan.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Een 54-jarige motorrijder uit Rilland is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Plantagebaan bij Wouwse Plantage. De man is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur. Een 43-jarige automobilist uit Heesch reed richting Wouwse Plantage. Vanuit tegenovergestelde richting reed een 54-jarige motorrijder uit Rilland. Beide voertuigen botsten tegen elkaar. De motorrijder werd in zorgwekkende toestand naar een Belgisch ziekenhuis gebracht.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Zo zijn diverse mensen verhoord en hebben verkeersanalisten een technisch onderzoek ingesteld. De officier van justitie heeft overleg gehad met de Procureur des Konings voor een afname van bloed om onderzoek te doen naar mogelijk alcoholgebruik van de motorrijder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oerendhard (26-3-2019 om 16:25)
aan de remsporen te zien reed de auto wel op de goede baan.
AD, (25-3-2019 om 21:53)
Simpel verhaaltje lijkt mij omdat 1 van de betrokken partijen op de verkeerde weghelft heeft gereden.
Anoniem (25-3-2019 om 21:34)
Veel beterschap
Cookie-instellingen beheren