Diefstal uit kluis school in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 25-03-2019, 12.13 uur

Diefstal uit kluis school in Opsporing Verzocht
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt morgen aandacht aan een diefstal uit een kluiskast in een school aan de Breeweg in Middelburg. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om de daders te vinden.

Op maandagavond 7 januari werd geld uit een kluiskast van de Stedelijke Scholengemeenschap Nehalennia gestolen. Bewakingscamera’s in de school legden het tweetal op beeld vast. Het is nog niet bekend wie de daders van de diefstal zijn.

In een speciaal opsporingsbericht dat dinsdag wordt vrijgegeven staan foto’s van hen. De live uitzending van Opsporing Verzocht is om 20.35 op NPO1. De herhaling is woensdag rond 12.05 uur.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750