Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Man mishandeld bij verkeersruzie in Goes

Toegevoegd: 26-03-2019, 14.54 uur
Man mishandeld bij verkeersruzie in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 30-jarige man uit Heinkenszand is gistermiddag aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij zou na een botsing een 28-jarige man hebben geslagen bij een verkeersruzie.


Het slachtoffer reed rond 15.40 uur op de Anthony Fokkerstraat toen hij stopte om een vrachtwagen voor te laten gaan. De 30-jarige bestuurder van een achteropkomende auto moest hierdoor remmen. Vervolgens maakte deze automobilist een inhaalmanoeuvre via het sorteervak aan de andere kant van de weg en over het verdrijvingsvlak.  Hij raakte daarbij de auto van de benadeelde.

Beide bestuurders stopten na het incident. Ze stapten uit en de 30-jarige man gaf direct een klap op het hoofd van de Goesenaar. Een omstander schoot te hulp en kwam tussenbeide. Het slachtoffer is vervolgens terug de auto in gegaan om de politie te waarschuwen. De verdachte is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. De benadeelde heeft aangifte gedaan. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roadrage (26-3-2019 om 16:22)
Het zat zeker in de lucht want zo een 10 minuten later wilde ik invoegen op een invoegstrook op de ringweg west heet dat geloof ik. Ik verleende voorrang aan het verkeer op de hoofdweg waarop ik in wilde voegen, maar die moest en zou mij voorlaten. Ik gebaarde nog dat die gewoon door moest rijden en daarna kreeg ik verderop zo een uitrem actie/noodstop omdat meneertje of mevrouwtje dat natuurlijk niet pikte, zomaar je aan de verkeersregels houden is natuurlijk reden tot verkeersagressie. Ik gebaarde nog even uitstappen maar dat durfde de laffe bestuurder van de rode suv dan weer niet. Mensen zitten ook te gestressed achter het stuur en de kneuterwegen in goes zijn ook bron van frustratie.
Cookie-instellingen beheren