Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen woning in Vlissingen

Toegevoegd: 26-03-2019, 18.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een maaltijdbezorger is dinsdag aan het einde van de middag gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een gevel van een woning was gereden in Vlissingen.


Het eenzijdige ongeval vond rond 17.10 uur plaats op de kruising van de Bloemenlaan met de Adriaen Coortelaan. De automobilist verloor door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig, ramde een geparkeerde auto en kwam tegen de gevel van de woning tot stilstand.

Bij aankomst van de hulpdiensten lag de man naast zijn auto. Een toegesnelde ambulance heeft hem behandeld en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsberdrijf heeft de auto weggesleept. Deze raakte fors beschadigd.

Ook de woning kwam er niet ongeschonden vanaf. Hier waren in de gevel scheuren van enkele meters hoog zichtbaar. De schade wordt later tussen de betrokken partijen afgehandeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (28-3-2019 om 16:26)
@Tom.. Clio?? Waar zie jij een Clio?? 'T merk heb je goed maar d'is toch echt een Twingo:)
Tom (27-3-2019 om 21:27)
En het zijn altijd dezelfde clio's die dit overkomen van hetzelfde bedrijf. Of een voetganger op een zebrapad, fietser en nu een huis.... mmmm geeft wel wat stof tot nadenken voor de verzekeraar....
Ans H. (26-3-2019 om 19:40)
Ik woon zelf in de Bloemenlaan en hier wordt altijd hard gereden. Zeker door maaltijdbezorgers. Ze vliegen de kruising over met grote snelheid. Hebben overal lak aan. Wordt tijd voor snelheidsremmers in de straat en op de kruising Rooseveltlaan.
Cookie-instellingen beheren