Weerbericht:
Perioden met zon en vooral morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ravage na ongeluk in Terneuzen

Toegevoegd: 27-03-2019, 12.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een automobilist heeft woensdagmorgen op een parkeerterrein aan de Kennedylaan in Terneuzen een ravage aangericht.

Rond 10.50 uur verloor de bestuurder de controle over zijn voertuig waardoor de auto tegen een aanhanger botste. Deze aanhanger raakte weer een andere auto. De automobilist kwam uiteindelijk, na een snorfiets omver te hebben gereden, tegen het pand van de Gamma tot stilstand.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen, maar hoefde niet ingezet te worden. Een toegesnelde ambulance heeft de betrokkene nagekeken. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de auto en de snorfiets weggesleept. De aanhangwagen en de twee andere auto’s raakten beschadigd, maar konden hun weg vervolgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (28-3-2019 om 10:34)
Als deze bestuurder onwel is geworden dan kan deze er niets aan doen, maar als er puur gebrek is aan beheersing van een voertuig dan rijbewijs afnemen en niet meer teruggeven, dan is bestuurder een gevaar voor de samenleving en gewoon niet (meer) capabel om een auto te besturen.
Parkeerplaatsracen (27-3-2019 om 17:57)
Controle over voertuig verloren, Art. 5. Rijbewijs opsturen naar OVJ en dan beoordelen.
Michel (27-3-2019 om 14:40)
@Zwarte piet, jou reactie slaat nergens op, of weet jij de juiste toedracht van dit ongeluk Deze bestuurder kan onwel zijn geworden. Dus als je nog eens zo´n domme reactie opstuurt, denk eerst na wat je schrijft. Sterkte voor de bestuurder van deze auto.
Zwarte piet (27-3-2019 om 12:35)
Hoe dan ???!!!!! Rijbewijs inleveren .... zo snel mogelijk !!!!!(gevaar op de weg !!!!)