Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 121 km

Gewonde bij ongeval in Vlissingen

Toegevoegd: 27-03-2019, 15.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een bestuurder van een scooter is woensdagmiddag in Vlissingen gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk vond rond 14.45 uur plaats op de Paul Krugerstraat ter hoogte van de Industrieweg. Naar de toedracht van de botsing doet de politie nog onderzoek. De bestuurder van de scooter kwam na de aanrijding ten val en is met onbekend letsel met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De politie heeft ter plekke kort onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Zo zijn er diverse getuigen gehoord. Van de bestuurder is een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij niet onder invloed reed.

Rond 15.40 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. De scooter is door de politie meegenomen, de automobilist kon zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren