Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hennepkwekerij opgerold in buitengebied Tholen

Toegevoegd: 27-03-2019, 19.27 uur
Hennepkwekerij opgerold in buitengebied Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De politie heeft in Tholen een hennepkwekerij met 475 hennepplanten ontmanteld. De bewoner van het pand is aangehouden.

Het hennepteam van de politie trof de kwekerij aan in een pand aan de Vrouwendijk in het buitengebied van Tholen. Na onderzoek bleek er ook sprake te zijn van diefstal van stroom. De bewoner, die tijdens de inval aanwezig was, is door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek.

Tijdens de inval troffen agenten ook een jachtgeweer aan. De politie heeft deze voor verder onderzoek in beslag genomen. Vanwege het verwachte voordeel uit eerdere oogsten is er een Volvo V70 in beslag genomen.

De hennepplanten en overige kweek gerelateerde zaken zijn door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd en zullen worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750