Chauffeur ontdekt vreemdelingen in vrachtwagen

Toegevoegd: 28-03-2019, 12.40 uur

De politie in Sas van Gent.
De politie in Sas van Gent.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Bij een bedrijf aan de Drogerijweg in Sas van Gent heeft een vrachtwagenchauffeur vanmorgen acht verstekelingen ontdekt in de laadruimte van zijn vrachtwagen.

De politie meldt dat het gaat om zeven volwassen mannen en één vrouw, vermoedelijk allemaal afkomstig uit Ethiopië. Ze verkeren alle acht in goede gezondheid.

De verstekelingen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De AVIM ( Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel) gaat hun zaak onderzoeken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
1581 (29-3-2019 om 09:50)
Weer 8 mensen erbij die we van bed bad en brood moeten voorzien door het open deur beleid van de VVD kabinetten. Dat doe ik ook, ik laat de voordeur open zodat iedereen alles uit de koelkast kan pakken, lekker kan douchen en daarna een tukkie kan doen in mijn bed. Hoe lang gaat dat duren voordat heel mijn huis is afgetrapt en leeggeroofd ? Maar dat heb ik wel over om de politieke correctheid van de leiders te volgen, die er zelf miljonair van worden, maar men moet nu eenmaal offers maken voor onze maatschappij zeggen ze.
Kees (28-3-2019 om 20:08)
Naar mijn mening gelijk retour afzender.