Weer straatroof in Middelburg

Toegevoegd: 28-03-2019, 15.58 uur

De politie afgelopen nacht in Middelburg.
De politie afgelopen nacht in Middelburg.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op de Oude Vlissingseweg in Middelburg is afgelopen nacht weer een jongen beroofd. Dinsdagavond vond er ook al een beroving plaats.

Een 19-jarige jongen uit Middelburg fietste afgelopen nacht over de Oude Vlissingseweg. Hij kwam terug van zijn werk. Uit Park de Moucheron kwamen twee mannen. Een was op de fiets, de ander lopend. Zij lieten de jongen stoppen en sloegen hem. Daarna namen ze zijn portemonnee en telefoon mee.

Dinsdagavond laat werd op ongeveer dezelfde plaats een 16-jarige jongen beroofd. De politie heeft beide zaken in onderzoek en bekijkt of er sprake is van dezelfde daders.

Er is naar aanleiding van de melding van vannacht wel een summier signalement bekend van beide daders: Allebei waren ze tussen de 17 en 20 jaar oud en hadden ze een licht getinte huidskleur. De ene dader was iets langer dan de ander. De langere dader had een grijze jas aan, de ander een blauw/zwarte jas.

Mensen die iets gezien hebben verworden verzocht dit te melden bij de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Clara (29-3-2019 om 12:32)
Het is inderdaad een zeer laffe daad, ook een teken dat er van uit thuis totaal geen controle is op dit soort jongens, kinderen van 17 jaar horen niet 's nachts over straat te lopen die horen in bed te liggen. En als zij al gepakt worden vind ik persoonlijk dat de straffen zeer laag zijn .
Goed voorbeeld doet .. (29-3-2019 om 10:09)
Waar doet dat me aan denken, je gaat naar je werk en dan moet je gelijk je winst inleveren. Het lijkt de overheid wel.
Rick (29-3-2019 om 09:18)
Tonnie, volledig mee eens. Lokslachtoffers: dan pak je dat tuig aan! Dan weten ze niet meer zeker dat ze kunnen scoren. En dan finaal slopen dat straatscum, dat iedereen het kan zien als ze een paar maanden met een gehavende bakkes en zonder tanden rondlopen. Op politie hoef je toch niet te rekenen.
willem (29-3-2019 om 03:09)
wat ben ik toch blij met de zo geprezen multi culti. NIET dus. laf tuig om met 2 "man" een jongen te beroven. te lui om te werken? alleen zijn het lafaards, "dapper" in een groep. de lange lat er over tot ze van voor niet weten of ze van achter nog leven. helpt beter dan een lullig taakstrafje voor dat tuig waar ze zich rot om lacht.
Kees (28-3-2019 om 20:07)
@tonnie, helemaal met je eens. Gewoon keihard aanpakken dit soort.
Jan Schipper (28-3-2019 om 19:44)
Waarom is hert tegenwoordig doodnormaal dat het signalement lichtgetint is?