Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Fietsster ernstig gewond bij ongeval Hulst

Toegevoegd: 28-03-2019, 16.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een fietsster is vanmiddag in Hulst ernstig gewond geraakt bij een ongeval. Volgens de politie is de toestand van het slachtoffer zorgwekkend.


Rond 14.25 uur kwam de vrouw in botsing met een automobilist op de Zoutestraat ter hoogte van de Truffinoweg. Gelijk werden er twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde naast het ongeval. De zwaargewonde vrouw is vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de omgeving rondom het ongeluk gelijk afgezet met linten. Omdat de toedracht nog onduidelijk is wordt er een sporenonderzoek gedaan. Tevens vraagt de politie getuigen zich te melden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren