Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 164 km

Duo met inbrekerswerktuigen opgepakt

Toegevoegd: 29-03-2019, 12.35 uur
Duo met inbrekerswerktuigen opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Agenten hebben vannacht twee mannen aangehouden die een bovenmatige belangstelling hadden voor geparkeerde auto’s en bovendien inbrekerswerktuigen en een speciaal scanapparaat bij zich hadden.


De politie kreeg rond 4.20 uur een melding binnen dat de twee zich verdacht zouden ophouden rondom een paar geparkeerde auto’s in de Buys Ballotstraat in Kloetinge. Na de melding gingen meerdere agenten ter plekke. Zij kwamen de mannen vervolgens tegen in een steeg bij de W.F. Hermanslaan.

Eén van de twee, een 38-jarige man uit Rilland, bleef staan en kon direct worden gecontroleerd. Hij bleek gereedschap en drugs op zak te hebben. De andere man, een 32-jarige man uit Rilland, zette het op een lopen maar kon door een andere agent bij de Marten Toonderlaan worden gearresteerd. Hij had een apparaat op zak waar mogelijk auto’s op afstand mee geopend kunnen worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren