Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vier winkeldieven opgepakt in Middelburg

Toegevoegd: 29-03-2019, 16.14 uur
Vier winkeldieven opgepakt in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft deze week vier personen opgepakt voor diefstal bij een supermarkt in Middelburg.


Afgelopen maandag en dinsdag kwamen er meldingen binnen dat meerdere personen betrapt waren op winkeldiefstal. Deze personen scanden bij de kassa slechts enkele producten en liepen vervolgens de winkel uit. Ondanks de steekproeven dat het personeel had uitgevoerd kwamen ze er toch mee weg. De diefstallen werden vastgelegd op camera en er werd aangifte gedaan.

Toen dinsdag enkele verdachten van afgelopen maandag wederom in de winkel aanwezig waren belde men direct 112. De officier van dienst van de politie regelde ondertussen toestemming bij de officier van justitie om de verdachte aan te mogen houden “buiten heterdaad”.

De politie heeft direct de verschillende uitgangen geblokkeerd. Er konden twee verdachten worden aangehouden. Woensdag en donderdag werden in het totaal nog twee verdachten aangehouden voor diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren