Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Kater uit benarde positie gered in Terneuzen

Toegevoegd: 30-10-2006, 13.37 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

TERNEUZEN - De brandweer van Terneuzen heeft zaterdagochtend rond half tien in de Tholenstraat een muur naar beneden gehaald om een rode kater te redden.

Het huisdier was in de ruimte tussen een tuinscheidingsmuur en de muur van een schuurtje gekropen en klem komen te zitten. Hoe meer de kat probeerde zich te bevrijden, hoe dieper hij zakte.

Het dier lag roerloos onder een berg puin dat bij pogingen om hem te bevrijden op hem was gevallen, toen de hulp van de brandweer werd ingeroepen.

Die kon de kater bevrijden, maar moest daarvoor de muur wel bijna tot op de grond toe afbreken. Het huisdier had wat stof in de ogen en was gestresst, maar mankeerde verder niets.

Brandweerman Marc Pieters kon de kater na de bevrijdingsactie overhandigen aan de dolgelukkige eigenaren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren