Politie brengt blinde hond bij baasje terug

Toegevoegd: 29-03-2019, 20.12 uur

Politie brengt blinde hond bij baasje terug
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft vanmorgen een blinde hond van de weg gehaald tussen Terneuzen en Griete. Het dier is bij zijn baasje teruggebracht.

Agenten gingen rond 05.30 uur op pad na een melding dat er een hond op de Zeedijk liep. Het was ter plaatse erg mistig en de hond liep telkens de weg op. Het dier werd uiteindelijk gevonden op de Vrijheidslaan. Volgens de politie was de hond blind.

Hij is vervolgens meegenomen naar het politiebureau waar met een chipreader de gegevens van de eigenaar konden worden achterhaald. De hond is vervolgens naar zijn baasje teruggebracht. Deze bedankte de agenten, het dier was gisteravond door onoplettendheid ontsnapt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joke Stoutjesdijk (31-3-2019 om 12:31)
bedankt voor de hulp en fijn voor ,,baasje en hond ,,
Michelle (29-3-2019 om 21:14)
Ook mooi werk van de politie! Petje af!