Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, in het zuidoosten een mistbank
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Slachtoffer 2 uur bekneld bij ongeluk

Toegevoegd: 30-03-2019, 07.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

RETRANCHEMENT - Bij een eenzijdig ongeval in Retranchement is in de nacht van vrijdag op zaterdag één persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer kon na twee uur uit het voertuig worden bevrijd.


Rond 03.40 uur raakte een bestuurder van een Belgische personenauto van de weg, reed van een dijk en botste tegen een boom. Het ongeluk vond plaats op de Stelledijk net na de kruising met de Cadzandseweg en de Groene Weg.

De brandweer rukte met groot materieel uit omdat één van de inzittenden bekneld zat. Zo werd er onder andere een hulpverleningsvoertuig met een kraan en een hoogwerker ingezet. Om het slachtoffer te bevrijden heeft de brandweer de auto van de boom getrokken. Hierna is het slachtoffer uit het wrak geknipt. Na ruim twee uur kon de gewonde naar het ziekenhuis worden gebracht. Een mobiel medisch team uit België verleende assistentie.

De tweede inzittende van het voertuig raakte volgens de politie niet gewond. Hij is naar het bureau gebracht voor een verklaring. Naar de toedracht van het ongeluk wordt nog onderzoek gedaan. De auto is weggesleept waarna de weg rond 07.00 uur weer kon worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren