Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Man opgepakt voor mishandelen hond

Toegevoegd: 30-03-2019, 08.03 uur
Man opgepakt voor mishandelen hond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De politie heeft vrijdagmiddag een man aangehouden voor het mishandelen van zijn hond in Hulst.


Agenten kregen rond 16.15 uur een melding van een dierenmishandeling op het Stationsplein ter hoogte van het Havenfort. Volgens de melding zou een man zijn hond mishandeld hebben door hem te slaan en meerdere malen te schoppen.

De politie heeft de verdachte gelijk aangehouden en de hond in beslag genomen. Deze wordt onderzocht door een dierenarts. Om de bewijskracht te verstevigen is de politie nog specifiek op zoek naar getuigen die daadwerkelijk gezien hebben dat de man de hond schopte en sloeg. Mensen die iets gezien hebben kunnen bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (30-3-2019 om 12:12)
De rechter zal hier zeggen in deze zaak het is een goed en geen voorwerp ,dat werd ook in mijn zaak gezegd toen de hond van mijn expres over zijn poot werd gereden dus ik hoop dat je er een zaak van kunt maken .Dus als je een rechter treft die honden haat dan zit je helemaal in de snuifdoos