Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Mannen gepakt met 500 gram cocaïne

Toegevoegd: 30-03-2019, 12.30 uur
Mannen gepakt met 500 gram cocaïne
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Politiemensen hebben vrijdag rond 16.50 uur op de Ampèreweg in Middelburg twee mannen aangehouden vanwege een drugsdelict. Het gaat om een 22-jarige Rotterdammer en een 22-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel.


De agenten zagen de mannen rijden op de A58 en wilden de auto controleren. Terwijl ze de auto een volgteken gaven, hadden ze het vermoeden dat de bijrijder iets probeerde te verstoppen. Op de Ampèreweg hielden ze de auto staande.

De bijrijder, een 22-jarige man uit Rotterdam, bleek nog 22 dagen gevangenisstraf tegoed te hebben. Hij is meteen overgebracht naar Torentijd. In de stoel waarop hij had gezeten, troffen de agenten een blok drugs (van ongeveer 500 gram), vermoedelijk cocaïne, aan. Daarop is de bestuurder van de auto, een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel, aangehouden voor het bezit, vervoer en handelen verdovende middelen lijst 1 Opiumwet. Ook de bijrijder is in Torentijd buiten heterdaad voor deze feiten aangehouden.

De bestuurder van de auto moest bovendien meewerken aan een speekseltest om te onderzoeken of hij onder invloed van verdovende middelen de auto bestuurde. Omdat de speekseltest positief was, is bij hem bloed afgenomen om te onderzoeken onder invloed van welk middel hij was. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De auto waarin het tweetal reed is voor nader onderzoek in beslag genomen. De mannen zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas (1-4-2019 om 08:46)
Laat ze die zooi lekker achter elkaar opsnuiven dan zijn we er gelijk op een goekope manier vanaf.
Anoniempje (31-3-2019 om 10:40)
Is ook niet handig ey "als je nog 22dagen moet zitten" om daarmee rond te rijden hahaha hoe dom kan je zijn überhaupt!;)
Cookie-instellingen beheren