Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder Retranchement onder invloed

Toegevoegd: 30-03-2019, 12.34 uur
De auto bij het ongeval in Retranchement.
De auto bij het ongeval in Retranchement.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

RETRANCHEMENT - De bestuurder van het ongeluk in Retranchement afgelopen nacht reed mogelijk onder invloed. Dat heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt.


De 23-jarige automobilist uit België reed rond 03.40 uur op de Stelledijk met zijn auto tegen een boom. De bijrijder, een eveneens 23-jarige Belg, kwam daardoor bekneld te zitten in de auto en moest door de hulpdiensten uit zijn benarde positie worden bevrijd. Deze zijn bijna twee uur bezig geweest om de man te bevrijden.

Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de auto is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Het onderzoekt loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ko (30-3-2019 om 20:32)
Wat een oen om met drank op te gaan rijden!
Cookie-instellingen beheren