Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tweetal opgepakt voor mishandeling Vlissinger

Toegevoegd: 31-03-2019, 14.41 uur
Tweetal opgepakt voor mishandeling Vlissinger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Nieuwstraat in Vlissingen twee jongens aangehouden op verdenking van mishandeling en openlijke geweldpleging. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg en een 16-jarige jongen uit Vlissingen. Ook hield de politie een 18-jarige man uit Vlissingen aan voor het hinderen tijdens die aanhoudingen.


Twee bikers zagen kort na 04.00 uur tijdens hun surveillance dat er in de Nieuwstraat iemand mishandeld werd. Ze hielden direct één verdachte, de 17-jarige jongen uit Oost-Souburg, aan. Dat ging niet zonder slag of stoot, doordat een omstander zich met de aanhouding bemoeide.

Kort daarna, rond 04.30 uur, konden de agenten verderop in de Nieuwstraat de tweede verdachte aanhouden. Ook tijdens die aanhouding probeerde de omstander de politiemensen te hinderen in hun werk. Deze man is aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering en voor opruiing.

Het slachtoffer, een 19-jarige man uit Vlissingen heeft aangifte gedaan. Alle drie de verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht. Ze worden zondag verhoord. Het tweetal wat verdacht wordt van de openlijke geweldpleging bleek onder invloed van alcohol te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (1-4-2019 om 08:44)
Even een paar minuutjes met de wapenstok er op zal ze leren!!!! Harder aanpakken dit soort.
eeuw (31-3-2019 om 19:56)
wij moesten op die leeftijd van 16 jaar al om 12 uur thuis zijn , voeding hebben ze wel gehad maar opvoeding nederland verloederd gewoon
Cookie-instellingen beheren