Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee auto’s uitgebrand in Goes

Toegevoegd: 01-04-2019, 03.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In Goes zijn in de nacht van zondag op maandag twee auto’s uitgebrand. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.


De brand werd rond 02.25 uur ontdekt aan de Joannes Antonides. Bij aankomst van de brandweer stonden beide geparkeerde auto’s in brand. Omdat de meters hoge vlammen tegen een appartementencomplex aankwamen zijn er twee blusvoertuigen ingezet. Een ladderwagen is ook ter plaatse gekomen, maar hoefde niet ingezet te worden.

De brandweer heeft blusschuim ingezet om het vuur te blussen. De brand was rond 03.20 uur geblust. Beide auto’s brandde volledig uit. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren