Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Agressieve man hangt ISD boven het hoofd

Toegevoegd: 01-04-2019, 19.28 uur
Tijdens de jaarwisseling kneep de man iemands keel dicht.
Tijdens de jaarwisseling kneep de man iemands keel dicht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 28-jarige D. T. uit Middelburg is maandag in Middelburg de ISD-maatregel geëist. T. wordt verdacht van meerdere mishandelingen.

De Middelburger zou in de nacht van 13 op 14 juli op de Markt in zijn woonplaats een plaatsgenoot hebben mishandeld. Tijdens de recentste nieuwjaarsnacht had de man ruzie in Vlissingen. Hij deelde hierbij klappen uit. Bij de vechtpartij kneep T. ook de keel van zijn opponent dicht, waardoor deze even het bewustzijn verloor.

Gezien het imposante strafblad van T., met daarop voornamelijk openlijke geweldplegingen en mishandelingen, was de reclassering van oordeel dat T. alleen nog kon worden geholpen door deISD-maatregel zodat hij aan zichzelf kan werken.

Tijdens de behandeling van zijn zaak erkende T. dat hij, als hij teveel drank opheeft, een totaal ander mens is en totaal geen controle meer over zichzelf heeft. Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750