Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Wegpiraat aan de kant gezet in Hulst

Toegevoegd: 01-04-2019, 23.34 uur
De automobilist bleek onder invloed te hebben gereden.
De automobilist bleek onder invloed te hebben gereden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft maandag in Hulst de bestuurder van een Audi RS7 aan de kant gezet omdat deze zeer verkeersgevaarlijk rijgedrag vertoond zou hebben. Hij bleek onder invloed te zijn.


Volgens de politie kwamen de afgelopen drie dagen verschillende meldingen over de bewuste auto bezig. Maandagmiddag kwamen weer verschillende meldingen binnen. Dit keer kon het voertuig aan de kant worden gezet. De beginnend bestuurder bleek onder invloed te zijn. Van de automobilist is bloed afgenomen. Dit zal door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) worden onderzocht.

De Audi, een voertuig met een cataloguswaarde van meer dan 200.000 euro, bleek volgens de politie te zijn gehuurd. In overleg met het Openbaar Ministerie werd besloten de auto direct terug te geven aan het verhuurbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (2-4-2019 om 22:21)
Iedereen die hier gereageerd heeft tot nu toe zal nooit in een RS7 rijden hahaha
Klaas (2-4-2019 om 20:00)
Welk verhuur bedrijf verhuurd zón auto aan een beginnende bestuurder??? De huurder zal onder de radar willen blijven (financieel) maar wel in een dikke bak rijden. Ik schat dat de huurprijs ongeveer €1000 p/w is.hier concludeer ik uit dat er geld uit malafide kanalen komt. en ik denk dat de verhuurder ook niet helemaal fris is. Helaas kan dit allemaal in Nederland!!
onbekendje (2-4-2019 om 18:42)
@Anoniempje Onsamenhangend verhaal, maar ik merk er uit op dat je 1400 aan openstaande boetes had en het dan gek vindt dat je auto in beslag wordt genomen? En dan vooral jezelf niet de schuld geven. Bijzonder...
Anoniempje (2-4-2019 om 08:18)
Opvallend nieuws en als je met een doodgewone astra turbo station aan de kant word gezet dan word deze drie weken achter politiehekken gezet kon niet terug gegeven dan worden factuurbedrag1440 extra erbij boven de twee opstaande boetes ruim28honderd tesamen dank daarvoor...
john (2-4-2019 om 07:19)
Een auto van 2 ton meegeven aan een beginnend bestuurder ,dan is er toch wel iets mis met dat verhuurbedrijf ,
Klaas (2-4-2019 om 07:17)
Beginnend bestuurder en dan zón auto, ieder weldenkend mens snapt dat dat niet zuiver is. Ben blij dat deze idioot van de weg is en hoop dat ze gelijk zijn financiële kant gaan doorspitten.
Cookie-instellingen beheren